Restauranger i Lugano

Restauranger i Lugano

Här hittar du några av de många trevliga restauranger i Lugano. I Lugano finns det ett stort utbud av restauranger som serverar både schweiziska, italienska, tyska och franska specialiteter.

Här nedan hittar du för tillfället bara en recenserad restaurang men vi fyller hela tiden på med fler för att kunna tipsa om den perfekta restaurangen för just dig.

Ristorante Il Bottegone del Vino

Il Bottegone del Vino ligger nästan osynlig från trottoaren på via Massimiliano Magatti. Om du blir frestad av förrätterna och huvudrätterna på menyn och restaurangen inte redan är fullsatt är det bara att köra på och stanna för en trerätters middag, du kommer du inte bli besviken.

Ristorante Il Bottegone del Vino i Lugano

Detta är inte en köttfri restaurang på något sätt, men det finns oftast fiskrätter eller andra lättare rätter som alternativ. Börja förslagsvis med en bruschetta till din aperitif. Om det sedan finns ytterligare plats i magen och du bestämmer dig för att stanna föreslås en trevlig kötträtt, t.ex. med oxfilé eller någon annan säsongsbetonad kötträtt. Tvekar du på vad du vill beställa är det bara att fråga kyparen vilka andra alternativ som finns. Personalen är professionell och flerspråkig.

Oroa dig inte om du är osäker på vinet, det är bara att fråga bara, för detta är Bacchus rike. Om du inte är bekant med regionen Ticino och vill prova några av de lokala vinerna, då finns det inget bättre ställe än Il Bottegone del Vino att börja. Gillar du inte vad du fått i glaset kommer det att ersättas av en annan årgång, utan muttrande från kyparen. Il Bottegone är ett bra ställe om du vill prova på lokala rätter i en informell men elegant atmosfär.

Adress: via Magatti 3